Magasiner og brosjyrer

Noen ganger er det best med papir

Nøkkelinformasjon

Utfører: Reklamemakeriet, Nore og Uvdal Næringsselskap, kommunene
Finansiering: Finansieres av næringsliv og kommuner

Næringsselskapet sitter i redaksjonen i flere utvigivelser, og utgir også eget reklamemateriell i samarbeid med næringslivet.Ferie & Fritid

Reklamemakeriet gir i samarbeid med kommunen ut Ferie & Fritid én gang pr. år. Dette er et flott blad som gir viktig informasjon til både innbyggere og fritidsinnbyggere i hele Nore og Uvdal. I 2023 kan du blant annet lese om bygdeutvikler’n Lars, Tungtvannssabotørene, løypekjøring, arrangementer, renovasjon, bransjeoversikt, nyetableringer og innovasjon, Milorg-dokumentene, kulturpark, kunstvalget og Røde Kors.

Les hele bladet her: Ferie & FritidTuristbrosjyre

Næringsselskapet har i samarbeid med JS Norge utarbeidet en egen turistbrosjyre som skal vise aktiviteter, overnattingsmuligheter, lokalmat og nasjonalparkkommunen. Bladet er tilgjengelig flere steder, og om du ønsker å ha eksemplarer i din bedrift, kan du bare sende en e-post til post@uvdal.no.

Les hele bladet her: TuristbrosjyreSommermagasinet

De tre Numedalskommunene Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal gir i samarbeid ut Sommermagasinet. Her sitter Næringsselskapet i redaksjonen i samarbeid med en representant fra hver kommune, samt en representant fra Reklamemakeriet. Redaksjonsarbeidet for magasinet i 2023 har startet, men i mellomtiden kan du se hvordan fjorårets utgivelse ser ut!

Les hele bladet her: Sommermagasinet 2022