Konferanser og eventer

Dette bør du ikke gå glipp av!

Frokostmøte – Boligfond

  • Dato: 10.10.2023

  • Kl: 08:00 - 10:00

I forstudiet «Attraktiv boligutvikling» ble det anbefalt å opprette et boligfond i Nore og Uvdal. Hensikten er å sikre langsiktighet i boligpolitikken og gi boligutviklingen et dytt i riktig retning. Nå ønsker vi innspill til hvordan boligfondet skal se ut. Hvilke incentiver er viktige? Hvordan skal fondet nå ut til flest mulig? Dersom du er utbygger, næringsdrivende eller engasjert innbygger, er du hjertelig velkommen til å delta!

Agenda:
– Kort informasjon og bakgrunn for boligfondet
– Noen funn fra boligundersøkelsen
– Erfaringer fra Ål
– Innspill til boligfondets utforming

Rødbergdagene er ett av mange tilbud om konferanser og eventer i Nore og Uvdal kommune.

Hjembygdafestivalen

  • Dato: 23.09 - 30.09

Hjembygda.no er en spennende satsning som handler om å få flere innbyggere til kommunen. I 2023 arrangerer vi for første gang Hjembygdafestivalen sammen med Nore og Uvdal kommune. Hensikten er å sette kommunen på kartet, og å vise innbyggerene hvor mye vi har å tilby i vår kommune.

Rødbergdagene

  • Dato: 30.06 - 01.07

Rødbergdagene er en årlig gatefest som du ikke må glipp av! I år blir det åpning av sentrumsgata, barneleker, boder, gratiskonsert med Daniel Kvammen og mye annet spennende! Næringsselskapet jobber tett med Rødberg Handelsstand for å arrangere tidenes beste feiring i Rødberg!

Følg med på Rødberg sine Facebooksider!

Velkommen til årets gatefest!

Rødbergdagene er ett av mange tilbud om konferanser og eventer i Nore og Uvdal kommune.

Numedalskonferansen

  • Dato: XX.XX - XX.XX

I 2023 arrangeres Numedalskonferansen igjen. Gled deg til spennende foredrag, god mat, nettverksbygging og underholdning!

FENTEtrøkket

  • Dato: 18.08 - 19.08

Fentun er et nettverk for jenter i alle aldre, og sammen arrangerer vi FENTEtrøkket. Vi vil gjerne ha med flere, enten du er ung eller gammel, om du har lyst til å knytte kontakt med andre eller bare vil nyte den fantastiske stemningen under Fentetrøkket sammen med oss.

I år er det konsert med ABBA Tribute, stand-up med Dora Thorallsdottir, moteshow, stands, yoga, middagsbuffet, og selvfølgelig en fantastisk tur i fjellet!

Nore og Uvdal er en kraftkommune med fokus på å kunne tilby mange konferanser og eventer.

Hyttemessa

  • Dato: XX.XX - XX.XX

Mer informasjon kommer